WhatsApp Kullananlar Hemen Buraya!

WhatsApp kullanıyor musun? Evet ise içeriğini değiştirip kişiselleştirmek ister misin?


  1. Eminim çoğu kişi WhatsApp'ı hiç sıkılmadan kullanıyordur. Peki sizce de biraz değişikliğin olması ilgi çekici ve havalı olmaz mı? Örneğin whatsapp renk teması, yazı stili, konuşma balonları, kişiye özel duvar kağıtları, görüldü çubuğu gibi birçok eylemi kendi isteğinize göre şekillendirmek veya renklendirmek ister misiniz? Bunlar sizi cezbetmedi mi? O zaman diğer gizli yanlarınıda söyleyeyim.
  2. Sürekli konuştuğunuz veya en sevdiğiniz kişiyi /kişileri başa sabitleyebilirsiniz. Kim mesaj atarsa atsın her zaman en başta olacaklar. 
  3. Herkesin durumlarını görebilirsiniz ama onlar sizin gördüğünüzü görmeyecekler :) yani bunu isterseniz bir kişiye de yapabilirsiniz, kişilerdeki herkesede. 
  4. Siz cevap verene kadar mesaj okundu bilgisi karşı tarafta görünmez. Yani mesaj atan kişinin ne yazdığını okuyabilirsin ama sen cevap yazmadan mavi tık olmaz. Cevap yazıp gönderdikten sonra okundu olarak gözükür. 
  5. Son görülmeni kapatmak istiyorsun ama karşındakinin en son ne zaman aktif olduğunu bilmek istiyorsan son görülmeni dondurman yeterli. Sen ne zaman girersen gir son görülmen dondurduğun zamanda kalacak ve diğerlerini rahatlıkla görebileceksin. 
  6. Seni kimler arayabilir veya arayamaz? Bunlarıda kendine göre ayarlayabilirsin. 
  7. Mesajların silinmesini engelleyebilirsin. Karşındaki kişi önemli önemsiz mesajı silse bile sen görebileceksin ve karşındaki bunu bilmeyecek :). 
  8. Adını, durumunu, resmini istersen gizlebilirsin. Tabi konuştuğun kişilerinden adını ve resmini gizleyebilirsin.
  9. İstersen her zaman çevrimiçi gözükebilirsin.
  10. Gelen resim ve videoları galerinde gözükmesini engelleyebilir, gizleyebilirsin. Sadece atan kişinin medyasında duracak. 
  11. Gelen mesajı yabancı bir dile çevirebilirsin.
Ayrıca merak ettiğiniz sorular veya soru işaretlerinizde varsa lütfen söyleyin. Aşağıya birkaç örnek resim bırakacağım. En sondaki resimde gördüğünüz bütün bu ayarları yapabileceğiniz yer alıyor. İsterseniz görüldü simgesini filanda değiştirebilirsiniz. Bu resimleri bir kaç tane tema görmeniz için ekledim. Daha fazlasıda mevcut. İsterseniz renklerde herhangi bir oynama yapmadan sadece gizliliklerini değiştirerek kullanabilirsiniz. İsterseniz de rengarenk yapın size kalmış. Uygulamayı indireceğiniz linkide bırakıyorum. Check out FMWhatsApp! Let's you change WhatsApp colors, themes, save stories and hide last seen! http://fouadmods.com/fouad-whatsapp






Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Canlı Yayın Yaparak Para Kazanmak

Hey sen! Yurt dışına çıkmak ister misin? Hemde bedavaya?