Canlı Yayın Yaparak Para Kazanmak


              İstediğiniz zaman, İstediğiniz yerde Para kazanmanın mümkün olduğunu söylesem?

Zaman ilerledikçe ve para kazanmak zorlaşmaya başladıkça, insanlar para kazanmanın kolay ve zahmetsiz yollarını arar oldu. Açıkçası onlardan biri de benim. Okul bittikten sonra (ör:lise veya üniversite) hemen iş bulup çalışma hayalim iş bulamamak ile sönmeye başladı. Torpilin varsa iş bulmak kolay ama ya yoksa? Bu yüzden para bulmanın kolay yollarını aramaya başladım ve hiç tahmin edemeyeceğim bir uygulama üzerinden canlı yayın yaparak para kazanan insanlarla tesadüfen karşılaştım ve tanıştım. Uygulamanın adı bigo live. Belki de okuyanlardan daha önce duyanlar, bilenler vardır. Uygulamayı anlatacak olursam öncelikle telefonunuzdan uygulamayı indirin. İndirdikten sonra isterseniz telefon numarası ile, facebook hesabınız ile veya e posta adresinizle kayıt olabilirsiniz. Birçok ülkede kullanılan bir uygulama olduğu için Türkiye kısmını seçmeniz lazım. Zaten uygulama Türkçe dilinde ve çok fazla kullanıcısı var. İsterseniz yayın açan bazı kişilere tıklayın ve izleyin neler yaptıklarını bir görün. Kimi şarkı söyler, kimi müzik dinler, kimi sadece sohbet eder. Gelelim nasıl para kazandıklarına, öncelikle kadın iseniz daha kolay :) Çünkü insanlar sizi izleyip puan gönderiyorlar ve bu puanlar ay sonunda paraya dönüşüyor. Mesela ayda 10 bin puan 130 dolar demek. Al çayını, al telefonunu aç yayınını  otur sohbet et sana yorum yazan insanlarla konuşup puanları kap. Tabi öncelikle içinde çok fazla ajans var biriyle anlaş ve onların yönlendirmesi ile ayda istediğin saat kadar yayın yap. Herhangi birinin yayınına girip resmi yayıncı olmak istediğinizi söylemeniz yeterli. Arkadaşınızla, eşinizle, sevgilinizle de birlikte yapabilirsiniz. Ne kadar çok puan kazanırsan o kadar para kazanırsın yani ayda 300 dolardan daha fazla kazanabilirsin. Aşağıya birkaç resim ekleyeceğim uygulama ile ilgili. Ayrıntılı bilgi veya soru işaretleriniz varsa lütfen söyleyiniz. Ayrıca uygulamayı sadece para kazanmak için değil yeni arkadaşlıklar edinmek içinde kullanabilirsiniz  Canlı yayın yap, canlı sohbet et, görüntülü ara ve yeni insanlarla tanış.

BIGO LIVE canlı yayın yaparak sosyal ağını genişletebileceğin bir uygulamadır. Özel anlarını canlı kaydedebilir, arkadaşlarınla canlı sohbet edebilir, görüntülü arama yapabilir ve en yeni videoları izleyebilirsin.
- BIGO LIVE'ı her açtığında, yayın yapan insanlar olacak.
- Milyonlarca yetenekli yayıncı, tutkulu dansçılar, şarkıcılar, yemek yiyenler, komedyenler vs. sana muhteşem canlı yayınlar ve videolar hazırlayacak.
- PUBG, LOL, RoV, Fortnite, Dota 2, Hearthstone, Rules of Survival gibi popüler oyunları canlı yayında izle. Oyun oynayan, film izleyen insanlarıda ayrıca izleyebilir yorum yapabilirsin. Ücretsiz Görüntülü Sohbet&Görüntülü Arama
- Birebir online sohbete başlamak için arkadaşını davet et.
- Çoklu odalarda 9 kişiye kadar grup sohbeti ya da araması gerçekleştir.
- Yeni insanlarla sohbet etmek ya da rastgele biri ile sohbete başlamak mı istiyorsun? BIGO seni yakınındakilerle ya da dünya genelinde eşleştirebilir.
- Birden fazla insanı yayınına alabilirsin.



Yorumlar

  1. Gerçekten çok harika arkadaşlıklar elde ettim teşekkürler

    YanıtlaSil
  2. Faydalı ve pratik Teşekkürler

    YanıtlaSil
  3. Peki bildiğiniz veya yönlendireceğiniz bir ajans var mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu soru için hesabıma mail gönderirseniz yardımcı olabilirim.

      Sil
  4. Bende bu uygulamayı yurt dışındaki arkadaşlarımla konuşmak için kullanıyorum. Gerçekten eğlenceli

    YanıtlaSil
  5. Yurt dışında da kullanılır mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İstediğiniz her ülkede, istediğiniz zamanda kullanabilirsiniz.

      Sil
  6. Herhangi bir ajansa üye olmadan da ücret kazanabilirmiyiz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Maalesef hayır. Belli bir süreden sonra kendi ajansınızı kurabilirsiniz.

      Sil
    2. Kendi ajansımızı kurma işlemi nasıl gerçekleşiyor peki ?

      Sil
  7. Yukarıda belirtilen soruyu merak ediyorum herhangi i bir ajans olmadan yayın yaparak kazanabilir miyiz aracı olmadan?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Maalesef mümkün değil. Çünkü katıldığınız ajans size paranızı iban numaranıza aktaracak uygulama değil.

      Sil
    2. Peki hangi ajansı önerirsiniz

      Sil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Hey sen! Yurt dışına çıkmak ister misin? Hemde bedavaya?