Mobil Uygulamalar

Artık bir çoğumuzun telefonunda birbirinden farklı işlevlerde çalışan ve kullanılan uygulamalar mevcut. Peki bu uygulamaları ne için kullanıyoruz? Mesajlaşmak/iletişim halinde olmak için, oyun oynamak için alışveriş yapmak için veya resim/anılar biriktirmek, paylaşmak için olabilir. Bu yazıda kullandığım değişik ve yararlı olduğuna inandığım uygulamaları paylaşmak istedim. Belki ilgilinizi çeker veya bir gün işinize yarayabilir hissiyatı ile <3
  1. Banabak uygulaması: Banabak, gençlere özel fırsatlar sunan mobil bir uygulama. P&G markalarının ve diğer program ortaklarının çok cazip avantajları bu uygulamada. Banabak fırsatlarıyla paranın satın alabileceği şeylere daha azını ödeyerek ulaşabilirsin. Yani biriktirdiğin puanlarla sinema bileti, kişisel bakım ürünleri veya fotoğraf makinesi alabilirsin.
  2.  Airtripp : Yakınlarda ya da dünyanın dört bir yanında yabancı arkadaşlarla sohbet edin. Otomatik çeviri ile dil engeli konusunda endişelenmeyin! Tercüme edilen sohbette birden çok dile yönelik destek (17 dil mevcut: İngilizce, İspanyolca, Fransızca, Çince, Arapça, Türkçe, Portekizce, Japonca, Rusça, Hintçe, İtalyanca, Korece, Endonezyaca, Almanca, Malayca Vietnamca, Taylandca.)Yakındaki kişileri, sizin ülkenizi seven kişileri, en sevdiğiniz ülkelerden gelen kişileri veya Dil Değişim ortaklarını bulabilirsiniz. Kısaca yabancı arkadaş edinmek veya farklı dillerde uzmanlaşmak istiyorsan bu uygulamadan üç dört arkadaş rahatça edinebilirsin.
  3. Snaptube: Bu uygulamayı internet üzerinden indirebilirsiniz. Google store gibi yerlerde bulamazsınız. YouTube videolarını, şarkılarını kolaylıkla indirebilirsiniz. Ayrıca diğer uygulamalardaki fotoğraf ve video gönderilerinide indirebilirsiniz. http://bit.ly/1TdyihD
  4. Sahte GPS/Konum: Eğer bir bahane olarak başka bir yerde olduğunuzu bir şaka ya da gösteri çekmek için yapmak isterseniz sahte gps uygulamasını kullanabilirsiniz. Bu potansiyeli çok basit bir fikir. İstediğiniz zaman istediğiniz yerde gibi gözükebilirsiniz. Ya da konumunun yerini göstermek istemiyorsanda işe yarar. 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Canlı Yayın Yaparak Para Kazanmak

Hey sen! Yurt dışına çıkmak ister misin? Hemde bedavaya?